Tjänster

 

Binar har levererat lösningar till en rad olika branscher och på så sätt byggt upp en unik kompetens som täcker ett brett område inom industrin. Detta gör oss till en komplett partner som ser de avgörande detaljerna i helheten.

 

Vi går ett steg längre jämfört med marknadens mer generella lösningar, inte minst när det gäller arbetsmiljö och användarvänlighet. Även om utvecklingen rör sig mot en mer automatiserad tillverkning är vi övertygade om att man måste sätta människan i centrum för att tekniken skall kunna utnyttjas på rätt sätt.

 

För oss är det mycket viktigt att ni som kund känner er trygga i ert val av leverantör. Med vår breda erfarenhet och med ett stort antal framgångsrikt genomförda projekt i ryggen, är vi verkligen en leverantör att lita på.

 

 

 

Produktionssystem

Vår erfarenhet och kunskap om produktionssystem gör att vi kan ta fram effektiva, trygga och säkra produktionsflöden. I grunden handlar det om att förstå er specifika process. Det är då vi tillsammans hittar förbättringar för varje enskilt moment och skapar den bästa produktionslösningen.

 

Automation

För att en maskin skall göra som man vill gäller det att ha full kontroll på alla rörelser. Maskinens alla axlar måste styras på ett effektivt, samordnat och säkert sätt. Binar har lång erfarenhet av krävande industriell maskinstyrning med servo och frekvensomriktare.

 

Elektronikutveckling

Elektronikutvecklingen går i en rasande takt och våra utvecklingsingenjörer ligger i framkant för att kunna ge er de bästa lösningarna. Vi hjälper till med hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Att ta ansvar för service och reparation av utvecklade produkter, oavsett ålder, är en självklarhet för oss, och nya produkter utvecklas med bakåtkompatibilitet så långt det är möjligt.

 

 

 

Några av våra kunder

 

 

ABB Absolent AlfaLaval AtlasCopco
 Autoliv  BinarQiockLift  Bosch  BT
 Caldaro  CellWood  Cleanergy  DeLaval
 Dynapac  Ebersprächer  Ericsson  Fagerhult
 Fleximark  Fläkt Woods  Hansen  Hedson
 Henjo  IAC  Ircon  IVT
 Jede  JMAC  JohsonControls  Lear
 Litens  Meritor  Midroc  ModulSystem
 NEVS  Nolato  Pininfarina  RMT
 RobNor  SAAB  Saft  Samhall
 Scania  Semcon  SFAB  SKF
 SMC  Specma  Standby  SupplierPartner
 Swegon  Swenox  Talurit  TiAutomotive
 TiTech  Tranter  Vaderstad  Vattenfall
 VBG  Volvo Trucks  Volvo Car    
       
       
       
       
       
 
 
Binar Elektronik på Facebook Binar Elektronik på LinkedIn Binar Elektronik på Youtube

Binar | Elektronik

© 2019 Binar Elektronik AB.
POWERED BY TUDO, ITCONNECT