Karriär

Bygg din karriär tillsammans med oss

Vi vill att du ska utvecklas hos oss, och att du ska utveckla oss med dina nya tankar och idéer. Du behöver inte va fullfjädrad från början, vi erbjuder dig möjligheten att bli det tillsammans med oss. Med ett team på ca 30 anställda har du möjlighet att få ett brett ansvarsområde eller fördjupad expertkunskap.

Entreprenörer, nördar, kreativitet, kod,
elektronik och en massa knäckebröd

Vi revolutionerar produktionsteknik världen över. Vi älskar elektronik! Och det är kul att hålla på med det man gillar. Vi kan våra grejer och nördar gärna ner oss i ny teknik. Vi är sjukt lösningsfokuserade, och lata (eller smarta som vi själva skulle kalla det), varför uppfinna hjulet igen, liksom? Det allra bästa med oss är att vi är helt prestigelösa, för att för oss finns det inget viktigare än att ge våra kunder den bästa lösningen. Vi tror det är därför folk stannar och kunder väljer att jobba med oss.

Mer om oss

Get social with us!

Bli en av oss

Är du en riktig hacker?
– Bli mjukvaruutvecklare hos oss

Läs mer

Älskar du elektroniska prylar?
– Bli elektronikkonstruktör hos oss

Läs mer

Har vi ingen ledig tjänst som passar dig just nu?

Låt inte det stoppa dig – Gör en spontanansökan! Vi växer och vet aldrig när vi kan behöva någon som du. Oftast är det ju också så att man inte vet vad man vill ha först när man ser det.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mejl till personal@binar.se så håller vi tummarna att vi har något som passar just dig.Har du frågor?

Du är alltid välkommen att mejla oss på
personal@binar.se